top of page

NATUUR EN BELEVING


Ons hotel ligt direct bij de toegangspoort tot Nationaal Park Hoge Venen en is de ideale uitvalsbasis voor daguitstappen naar Aaken (D), Monschau (D) of het oude kuuroord Spa (B).
Neem deel aan een van de vele culturele evenementen in Eupen of plan excursies naar een van de geliefde winkelsteden Maastricht (NL), Aaken (D) en Luik (B).
Bezoek een van de vele naburige abdijen en geniet van onze regionale, maar ondertussen wereldwijd geroemde, Belgische kwaliteitsbieren.
Daarnaast bieden we u, uw vrienden of familie excursies op maat aan. We boeken voor u thematische wandelingen voor 2 tot 20 personen door Nationaal Park “Hoge Venen”, tonen u routes voor mountainbike of elektrische fiets of organiseren spannende huifkar tochten.
En hoe beleven we de wintervakanties? Af en toe verrassend anders.

DE OMGEVING

U vindt ons hartje Europees cultuurlandschap “Eifel-Ardennen” dat zich uitstrekt van de Belgisch Duits Nederlandse grens in het noorden tot aan het Belgisch Duits Luxemburgs drielandenpunt in het zuiden. In onze streek vindt u grensoverschrijdend park “Hohes Venn-Eifel” dat beschouwd wordt als het grootste hoogveen in Europa. Het uitgestrekte landschap is bijzonder goed geschikt om te wandelen. Wandelaars vinden er unieke houten verhoogde paden. Ook om te fietsen is Oost- België ideaal.

De Hoge Venen is een geweldige regio voor vakanties, wandelingen of langlauf in de winter.

Langlaufen is bij voldoende sneeuwval mogelijk op de vele goed onderhouden pistes in de buurt.

bottom of page